Permis facut la noi si schimbat in Anglia !

      

Ieri , 27 Mai 2017, Sergiu D. , ne-a confirmat primirea permisului englezesc !!

La data de 27 Martie 2017, noi am depus permisul romanesc al d-lui Sergiu D.cu cod MD  pentru preschimbare intr-un permis full european si ulterior , dupa 5 saptamani acesta a fost trimis d-nului Sergiu D. in Anglia, care la si depus pentru preschimbare intr-un permis englezesc si ca urmare acesta a fost obtinut pe data de 19 Mai 2017, data care se poate vedea in imagine.

Sincere multumiri pentru sprijin d-lui Sergiu D.

 

9 păreri la “Permis facut la noi si schimbat in Anglia !

 1. Aurel Ciobanu

  Tocmai am primit permisul englezesc ! Eu am avut permis romanesc cu inscriptia MD pe spate si l-am schimbat. Am ramas foarte multumit. La inceput nu am avut incredere totala , mai ales cand am aflat ca trebuie sa plec la Spania , dar nu aveam de ales si am zis ca merg orice ar fi… Ei dar cand am ajuns acolo si l-am cunoscut pe Ionut am inteles imediat ca totul a sa fie bine. E un baiat cum rar mai exista si iti da o mare incredere numai cand il privesti in ochi. Eu am ajuns acolo intr-o duminica si puteam sta pana miercuri , i-am spus lui Ionut ca am probleme mari la serviciu daca miercuri nu ma intorc si ce credeti… ? Mi-a zis razand, ca daca miercuri plec inseamna ca totul e ok si va trebui sa-i trimit un vin moldovenesc, anume Rosu de Purcari. M-am intors miercuri la Anglia si aproximativ in 6 saptamini am primit permisul spaniol curat si pe langa asta am ramas dator cu sticla de vin promisa, dar am sa-i trimit cel putin 2 nu una. Apoi am depus permisul spaniol la schimb in Anglia si acum am primit permisul englezesc. Noroc la toti !

  Răspunde
  1. Permis OK Autor articol

   Salutare Costea.

   Noi te putem ajuta sa schimbi permisul tau actual, romanesc cu codul MD, intr-un permis full european, care nu va mai avea codul MD, astfel permisul schimbat de noi il vei putea schimba fara probleme in Anglia. La noi dureaza intre 5-7 saptamani iar la englezi intre 1-2 saptamani, deci in maxim 2 luni poti avea permisul englezesc. Toate detaliile referitoare la costuri si procedura de schimbare le poti optine sunand la (+44) 07506772986 (persoana de contact Sergiu) sau trimite intrebarile tale pe adresa permisok@protonmail.com
   Iti multumim pentru ca ne-ai contactat si speram sa iti fim de ajutor.

   Răspunde
  1. Permis OK Autor articol

   Buna ziua Ion Ababii.

   Poate ati gresit numarul ! Incercati , va rog din nou. (+44) 07979575088 Va multumim.

   Răspunde
  1. Permis OK Autor articol

   Stimate domn Islamov.

   DACA AVETI PERMIS MOLDOVENESC

   Ca sa obtineti un permis EU avand la moment  permis MD, iata ce trebuie sa faceti:

    Mai întâi trebuie schimbat permisul MD in RO, la România și apoi cel RO in  permis spaniol, iar  permisul spaniol este acceptat la schimb in orice tara UE.

   Noi va putem ajuta pentru obtinerea permisului European/Spaniol. Cu acest permis puteti conduce linistit timp de 10 ani in orice stat European sau il puteti schimba in tara dvs. de resedinta, cum ar fi Anglia, Germania, etc..

   Răspunde
 2. Balaciu daniel

  Buna seara am venit de aproape o luna in anglia mai exact in Crewe a doua zi am optat ptr schimbarea permisului am făcut toate formalitățile si le-am trimis prin posta acum sint nevoit sa ma întorc in Romania si nu mi-au sosit actele(c.i. si permisul) ce pot face in tara Va multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *