Bine ai venit!

Dragi moldoveni,

Cunoastem greutatile prin care trecem, toti moldovenii, din pricina codului MD de pe permisul  de conducere si de aceea ne adresam tuturor care au aceasta problema, spunandu-le ca inca se poate scapa de acest cod.  In pagina „Acasa” si „Despre noi” gasiti informatii despre modul in care se poate scapa de codul MD, iar in cadrul paginii „Documente” va informam cu privire la actele necesare.

Am creat acest blog ca sa fim mai aproape unii de ceilalti, sa va putem raspunde la toate intrebarile  si pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie. Asa ca , dragi moldoveni, dorim sa stiti ca ne aveti la dispozitia dumneavoastra si cu drag va vom raspunde la absolut toate intrebarile.

5 păreri la “Bine ai venit!

 1. Grisha

  Sper sa fiți oameni de treaba și sa ajutați într-adevăr caci moldovenii și așa sunt ei chinuiți de soarta… Mult Noroc!

  Răspunde
 2. Alex

  Si care sunt parerile ,nu vad nici un coment nimik, cine a mai fakut ? Kit costa … legal sau levii ? La tel nu raspunde nimeni …

  Răspunde
  1. Permis OK

   Salutare Alex !

   Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului ! Acum poti suna si cu siguranta iti vom raspunde si la telefon. Totul este legal si destul de rapid. Chiar ieri, 27 Mai 2017, s-a primit si primul permis schimbat in Anglia si care a fost facut la noi. Vom cere persoanei in cauza permisiunea de a adauga aici imagini atat cu permisul facut la noi cat si cu cel obtinut in Anglia prin preschimbarea acestuia. Pentru orice alte informatii ne puteti contacta si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Mult noroc tuturor !

   Ionut.

   Răspunde
 3. Sergiu

  Dragi prieteni care doreste preschimbarea permisului adresativa la aceste pesoane personal am facut cu ajutorul lor si sint foarte multumit de serviiciile lor

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *